Trucuri pentru deschiderea rapida a bujorilor

Bujorii, in culori de la rosu aprins pana la roz piersica, roz pal, albi, infloresc in Romania pe la sfarsitul lui aprilie-inceputul lui mai. De cei romanesti ne putem bucura maxim o luna.

De multe ori, cand ii procuram de la furnizorii locali sau de la importatori, bujorii seamana cu niste mingii de golf si au petalele stranse ferm. Poate dura de la 3 la 6 zile pana se deschid total. Nu toti bujorii se deschid deodata, iar daca ai nevoie de ei pentru un buchet de mireasa, sunt cateva trucuri care te vor ajuta si ii vor face sa se deschida mai repede :

> Eliminarea tuturor frunzelor care nu sunt necesare in buchet.

> taierea tijei cat mai oblic

> introducerea in apa calduta in care se adauga hrana pentru flori

> taierea tijelor la 4-5 ore

> plasarea bujorilor intr-o camera luminoasa la o temperatura mai ridicata

> acoperirea lor cu o punga de plastic

Daca nu s-au deschis dupa toate acestea, in ziua evenimentului plaseaza-i cu capul intr-un vas cu apa calduta pentru 10 secunde si repeta aceasta operatie la 1-2 ore. Daca este o mare urgenta se pot suci si rasuci capetele bujorilor intr-un vas cu apa calduta.

Pentru a incetini deschiderea, plaseaza-i intr-o camera intunecoasa si adauga gheata in apa.

In sezonul bujorilor sa ne bucuram la maxim de ei! Sunt flori spectaculoase cu un parfum delicat!

Featured Posts
Recent Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Urmareste-ne pe Facebook, Instagram si Twitter!

  • Floramor Aranjamente Nunta
  • Floramor Aranjamente florale
  • Instagram Flori Design Floral
  • Floramor pe Twitter

Bine ai venit pe site-ul Floramor.ro! Suntem organizatori de evenimente in Bucuresti, atelier de creatie si design floral, specializat pe decoruri si aranjamente florale nunta botez si florarie online exclusiv pe baza de comanda prealabila si livrare flori direct la beneficiar. Iti oferim buchete de flori unicat si aranjamente florale deosebite pentru ocazii unice si evenimente speciale, cadouri florale pentru aniversari, creatii unicat pentru evenimente private si corporate, cu livrare in Bucuresti si Ilfov. In calitate de organizator de nunti si botezuri, iti oferim solutii creative de decor evenimente si design floral personalizat, cream un styling floral deosebit si memorabil, concepte si tematici, adaptandu-ne preferintelor si stilului tau. Iti organizam evenimentul cu cei mai buni furnizori de servicii de nunta pe care te poti baza pentru o nunta de vis sau un botez de poveste. Iti multumim pentru interes si ne bucuram sa iti fim alaturi!

© 2014 - 2020 Floramor.ro Aranjamente florale nunta  Toate drepturile rezervate