top of page

Targ de nunti in Bucuresti


Te casatoresti anul acesta? Cel mai apropiat targ nunti va fi Mariage Fest, la Palatul Parlamentului, in acest weekend, 4-7 aprilie 2019. Viziteaza neaparat cele mai mari targuri de nunti din Bucuresti – Mariage Fest si Ghidul Miresei, pentru idei, trenduri si inspiratie. Cel mai important, poti beneficia de reduceri si cele mai bune oferte din partea furnizorilor de servicii si produse, foto-video, DJ, formatii de nunta, limuzine, lumini, fum greu, rochii de mireasa, verighete, invitatii nunta.

De asemenea poti lua contact direct cu reprezentanti de la saloane de evenimente, localuri, restaurante care iti vor prezenta oferta, meniul si datele disponibile.


De la targ poti pleca cu cateva servicii/produse achitionate si contractate sau doar cu inspiratie.

Daca doar iti doresti sa iti faci o idee, sa iti creezi o imagine, sa te inspiri la un targ de nunta, poti alege alti furnizori de produse si servicii de nunta, fie mergand pe recomandari, fie poti apela la alti profesionisti, care nu sunt prezenti la targurile pe care le vizitezi, dar despre care ai deja informatii si referinte pozitive sau pe care abia ii cunosti, dar iti plac produsele sau serviciile lor, iti inspira incredere si au o oferta avantajoasa pentru tine, in acord cu preferintele tale.


Pentru buchete mireasa, buchet nasa, lumanari nunta, aranjamente florale nunta, decor cu flori salon nunti, decoratiuni, accesorii, aranjamente florale mese, aranjament prezidiu, decor evenimente in aer liber, aranjament masina, cocarde si corsaje, design floral, concept, wedding planning, planificare si organizare nunta, propuneri pentru localuri, produse si servicii nunta, noi iti suntem la dispozitie si iti venim in ajutor, cu drag. Te asteptam sa ne prezinti dorintele tale, sa ne soliciti o oferta, iar noi iti vom recomanda cele mai bune variante pentru tine. Ne dorim sa beneficiezi de o oferta personalizata, prietenoasa si sa iti placa cu adevarat ceea ce alegi pentru marele eveniment unic in viata ta, pentru o zi de vis. Creatiile si serviciile Floramor se vor mula pe gustul tau si preferintele cuplului, vor completa si desavarsi o zi memorabila, astfel incat sa va bucurati la maxim de ziua nuntii. Contacteaza-ne acum!

targ de nunti
Rochii de mireasa

rochii mireasa

targ nunti

Featured Posts
Recent Posts
Încă nu există postări publicate în această limbă
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page