Hai sa ne cunoastem!

Floramor Events & Flowers    Aranjamente florale, organizare nunta

Flori nunta, botez, ocazii

Organizare Evenimente

Pentru organizare, planificare evenimente memorabile, livrare aranjamente florale, flori nunta, ocazii, comenzi, contacteaza-ne acum! Rezerva data din timp pentru nunta sau botez!

Stirbei-Voda, 112, sect. 1, Bucuresti

Intalnire si consultanta pentru evenimente in baza unei programari:

contact@floramor.ro

floramor.flowers@gmail.com

Tel: 0762955845

Fax: 021.311.31.92

In conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (679/2016), prin completarea si trimiterea acestui formular ne confirmati ca putem folosi datele din acesta in scopul de a va raspunde la solicitare si/sau de a va trimite direct o oferta in legatura cu solicitarea facuta si ca sunteti de acord sa va contactam. 

Urmareste-ne pe Facebook, Instagram si Twitter!

  • Floramor Aranjamente Nunta
  • Floramor Aranjamente florale
  • Instagram Flori Design Floral
  • Floramor pe Twitter

Bine ai venit pe site-ul Floramor.ro! Suntem organizatori de evenimente in Bucuresti, atelier de creatie si design floral, specializat pe decoruri si aranjamente florale nunta botez si florarie online exclusiv pe baza de comanda prealabila si livrare flori direct la beneficiar. Iti oferim buchete de flori unicat si aranjamente florale deosebite pentru ocazii unice si evenimente speciale, cadouri florale pentru aniversari, creatii unicat pentru evenimente private si corporate, cu livrare in Bucuresti si Ilfov. In calitate de organizator de nunti si botezuri, iti oferim solutii creative de decor evenimente si design floral personalizat, cream un styling floral deosebit si memorabil, concepte si tematici, adaptandu-ne preferintelor si stilului tau. Iti organizam evenimentul cu cei mai buni furnizori de servicii de nunta pe care te poti baza pentru o nunta de vis sau un botez de poveste. Iti multumim pentru interes si ne bucuram sa iti fim alaturi!

© 2014 - 2020 Floramor.ro Aranjamente florale nunta  Toate drepturile rezervate