top of page

Primele targuri de nunti din 2020 in Bucuresti

Targurile de nunta renumite deja in Bucuresti, avand 2 sau 3 editii pe an fiecare, la inceput si la sfarsit de sezon de nunti, isi vor deschide portile in curand. Primul targ de nunti, Mariage Fest, isi va primi viitorii miri in perioada 31 ianuarie - 02 februarie 2020 si va avea loc la Palatul Parlamentului, urmat la scurt timp de cel de-al doilea mare targ de nunta, Ghidul Miresei, in weekendul 21- 23 februarie 2020, la Romexpo.

Viitorii miri pot beneficia de preturi atractive si oferte speciale de la organizatori de evenimente, pentru salon de nunta, servicii foto si video, candy bar, formatii muzica, lumini, decoruri, verighete, rochii de mireasa si costume pentru miri, decoratiuni si aranjamente florale nunta.

Bucura-te si tu de experienta unui astfel de targ, cu tombole, cadouri si premii surpriza, inspira-te si contureaza-ti ideile pentru povestea ta unica. Profita, daca este cazul, de o promoție extraordinara sau anumite discount-uri, dar cu atenție. Nu lua deciziile de cumparare in graba, sub presiunea duratei scurte a targului. Mai bine te inspiri, vezi care sunt noile trenduri, soliciti detalii, vezi si alti furnizori de servicii de nunta din afara targului, apoi dupa ce vei fi luat in calcul toate aspectele si te vei simti informat, poti sa contractezi serviciile sau sa achizitionezi produsele cele mai potrivite pentru tine.


targ nunti 2020

Dupa vizita la targ, noi te asteptam cu bucurie sa conturam o poveste frumoasa, a primei zile din viata voastra de sot si sotie. Iti vom oferi aranjamente florale de nunta create din flori naturale, alese dupa gustul, personalitatea si preferintele tale, decoruri speciale in ton cu locatia si stilul tau si consultanta gratuita privind organizarea nuntii.proba rochie de mireasa

costume barbatesti nunta

catalog nunta

mireasa 2020

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Încă nu există postări publicate în această limbă
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page