Primele targuri de nunti din 2020 in Bucuresti

Targurile de nunta renumite deja in Bucuresti, avand 2 sau 3 editii pe an fiecare, la inceput si la sfarsit de sezon de nunti, isi vor deschide portile in curand. Primul targ de nunti, Mariage Fest, isi va primi viitorii miri in perioada 31 ianuarie - 02 februarie 2020 si va avea loc la Palatul Parlamentului, urmat la scurt timp de cel de-al doilea mare targ de nunta, Ghidul Miresei, in weekendul 21- 23 februarie 2020, la Romexpo.

Viitorii miri pot beneficia de preturi atractive si oferte speciale de la organizatori de evenimente, pentru salon de nunta, servicii foto si video, candy bar, formatii muzica, lumini, decoruri, verighete, rochii de mireasa si costume pentru miri, decoratiuni si aranjamente florale nunta.

Bucura-te si tu de experienta unui astfel de targ, cu tombole, cadouri si premii surpriza, inspira-te si contureaza-ti ideile pentru povestea ta unica. Profita, daca este cazul, de o promoție extraordinara sau anumite discount-uri, dar cu atenție. Nu lua deciziile de cumparare in graba, sub presiunea duratei scurte a targului. Mai bine te inspiri, vezi care sunt noile trenduri, soliciti detalii, vezi si alti furnizori de servicii de nunta din afara targului, apoi dupa ce vei fi luat in calcul toate aspectele si te vei simti informat, poti sa contractezi serviciile sau sa achizitionezi produsele cele mai potrivite pentru tine.


Dupa vizita la targ, noi te asteptam cu bucurie sa conturam o poveste frumoasa, a primei zile din viata voastra de sot si sotie. Iti vom oferi aranjamente florale de nunta create din flori naturale, alese dupa gustul, personalitatea si preferintele tale, decoruri speciale in ton cu locatia si stilul tau si consultanta gratuita privind organizarea nuntii.


#targnunti #targdenunta #bucuresti #mireasa #decornunta #decoratiuninunta #aranjamentefloralenunta #aranjamentenunti #florinunta #organizatorevenimente #weddingplanner #organizarenunta #bridetobe #weddingflowers #mariagefest #palatulparlamentului #ghidulmiresei #romexpo #nunta2020 #mireasa2020


Featured Posts
Recent Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Urmareste-ne pe Facebook, Instagram si Twitter!

  • Floramor Aranjamente Nunta
  • Floramor Aranjamente florale
  • Instagram Flori Design Floral
  • Floramor pe Twitter

Bine ai venit pe site-ul Floramor.ro! Suntem organizatori de evenimente in Bucuresti, atelier de creatie si design floral, specializat pe decoruri si aranjamente florale nunta botez si florarie online exclusiv pe baza de comanda prealabila si livrare flori direct la beneficiar. Iti oferim buchete de flori unicat si aranjamente florale deosebite pentru ocazii unice si evenimente speciale, cadouri florale pentru aniversari, creatii unicat pentru evenimente private si corporate, cu livrare in Bucuresti si Ilfov. In calitate de organizator de nunti si botezuri, iti oferim solutii creative de decor evenimente si design floral personalizat, cream un styling floral deosebit si memorabil, concepte si tematici, adaptandu-ne preferintelor si stilului tau. Iti organizam evenimentul cu cei mai buni furnizori de servicii de nunta pe care te poti baza pentru o nunta de vis sau un botez de poveste. Iti multumim pentru interes si ne bucuram sa iti fim alaturi!

© 2014 - 2020 Floramor.ro Aranjamente florale nunta  Toate drepturile rezervate