Calculator pentru bugetul de nunta

Pentru a-ti usura etapa de pregatiri si pentru a nu te lua prin surprindere costurile finale, iti venim in ajutor cu calculatorul pentru Buget de Nunta care te ajuta sa te organizezi mai bine si sa estimezi bugetul in functie de numarul de invitati si de tipul nunţii: restransă, cu costuri moderate sau de lux.


Iti sunt propuse estimari pentru diferite produse si servicii, precum si posibilitatea de a introduce direct valori fara a mai trece prin calcule.

(Nota! Tarifele deja introduse in tabel sunt orientative. Pentru recalculare si introducerea altor valori, astfel cum ti-au fost oferite deja de furnizorii tai de servicii, sterge cifrele care sunt introduse).

Calculeaza acum mergand la linkul de mai jos:

http://www.calcule.ro/Organizare-nunta-Buget-de-nunta.aspx


Daca doresti sa stii mai multe despre necesarul de nunta, contacteaza-ne si iti vom oferi consiliere gratuita si tot spijinul nostru pentru organizarea nuntii tale.

Featured Posts
Recent Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Urmareste-ne pe Facebook, Instagram si Twitter!

  • Floramor Aranjamente Nunta
  • Floramor Aranjamente florale
  • Instagram Flori Design Floral
  • Floramor pe Twitter

Bine ai venit pe site-ul Floramor.ro! Suntem organizatori de evenimente in Bucuresti, atelier de creatie si design floral, specializat pe decoruri si aranjamente florale nunta botez si florarie online exclusiv pe baza de comanda prealabila si livrare flori direct la beneficiar. Iti oferim buchete de flori unicat si aranjamente florale deosebite pentru ocazii unice si evenimente speciale, cadouri florale pentru aniversari, creatii unicat pentru evenimente private si corporate, cu livrare in Bucuresti si Ilfov. In calitate de organizator de nunti si botezuri, iti oferim solutii creative de decor evenimente si design floral personalizat, cream un styling floral deosebit si memorabil, concepte si tematici, adaptandu-ne preferintelor si stilului tau. Iti organizam evenimentul cu cei mai buni furnizori de servicii de nunta pe care te poti baza pentru o nunta de vis sau un botez de poveste. Iti multumim pentru interes si ne bucuram sa iti fim alaturi!

© 2014 - 2020 Floramor.ro Aranjamente florale nunta  Toate drepturile rezervate