Ce reprezinta lumanarea de botez

Lumanarea de botez este un accesoriu traditional, elementul esential al ritualului crestin - ceremonia sau slujba de botez. Se aprinde in biserica in timpul slujbei de crestinare a copilului, marcand curatirea, purificarea si renasterea spirituala a noului nascut.

Cele mai frumoase lumanari de botez sunt decorate cu flori naturale, proaspete si delicate, in culori pastelate sau vesele si jucause, pot fi traditionale, elegante, create dupa preferintele parintilor si nasilor. Se pot personaliza si accesoriza suplimentar cu diferite elemente sau un simbol reprezentativ ales de familie.

Cele mai dorite lumanari de botez sunt scurte, de 35-40 cm sau mai lungi 60 cm si ca regula, sunt achizitionate de nasi, parintii spirituali ai copilului, care vor ghida, sprijini si sfatui finutul pe tot parcursul vietii sale.

Botezul micutului este un eveniment unic, bucuria parintilor este nemărginita si cu aceasta ocazie se celebreaza intr-un mod deosebit prima petrecere din viata copilului.

Featured Posts
Recent Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Urmareste-ne pe Facebook, Instagram si Twitter!

  • Floramor Aranjamente Nunta
  • Floramor Aranjamente florale
  • Instagram Flori Design Floral
  • Floramor pe Twitter

Bine ai venit pe site-ul Floramor.ro! Suntem organizatori de evenimente in Bucuresti, atelier de creatie si design floral, specializat pe decoruri si aranjamente florale nunta botez si florarie online exclusiv pe baza de comanda prealabila si livrare flori direct la beneficiar. Iti oferim buchete de flori unicat si aranjamente florale deosebite pentru ocazii unice si evenimente speciale, cadouri florale pentru aniversari, creatii unicat pentru evenimente private si corporate, cu livrare in Bucuresti si Ilfov. In calitate de organizator de nunti si botezuri, iti oferim solutii creative de decor evenimente si design floral personalizat, cream un styling floral deosebit si memorabil, concepte si tematici, adaptandu-ne preferintelor si stilului tau. Iti organizam evenimentul cu cei mai buni furnizori de servicii de nunta pe care te poti baza pentru o nunta de vis sau un botez de poveste. Iti multumim pentru interes si ne bucuram sa iti fim alaturi!

© 2014 - 2020 Floramor.ro Aranjamente florale nunta  Toate drepturile rezervate