Flori si plante la birou, un mic secret pentru o saptamana excelenta

Puterea florilor proaspete si a plantelor naturale in birou

Stare de bine si fericire

Birourile cu flori si plante par mult mai prietenoase, luminoase si vesele. Un aranjament de flori colorate la receptie, in holul de intrare, in sala de conferinte, de intalniri sau pe birou creeaza o stare de confort si buna dispozitie, ne cresc gradul de satisfactie si fericire. Florile aduc viata, energie si caldura intr-o incapere.

Cui nu i-ar placea mirosul delicat de flori proaspete intr-o zi de luni?

Lunea se invioreza cu un aranjament floral pe birou care ne va acompania cateva zile. Astfel, inceputul de saptamana se insenineaza oricat de grele sau anevoioase par sarcinile de lucru si zilele ce urmeaza.

Florile sunt importante atat pentru cei care lucreaza intr-un birou, cat si pentru vizitatori, clienti, colaboratori.

Productivitate si performanta crescuta

Florile ne ajuta sa crestem productivitatea si performantele la birou. Sunt studii care ne arata ca persoanele care lucreaza in birouri cu flori proaspete si plante naturale sunt mai creative si inovatoare decat persoanele din mediile fara acestea, lucreaza mai bine, iar abilitatea de a rezolva probleme este mai crescuta, atat la femei cat si la barbati

Concentrare si memorie

Florile pot imbunatati memoria si concentrarea. Prezenta si influenta naturii poate ajuta cresterea atentiei si memoriei, poate ajuta o persoana sa isi indeplineasca sarcinile de lucru la un nivel calitativ crescut, ne arata studiile.

Daca doresti sa iti decorezi biroul cu flori proaspete si frumoase, noi putem face ca spatiul tau de lucru sa arate si sa miroasa minunat, iar starea de bine si productivitatea angajatilor va creste garantat.

Daca ai intrebari sau doresti sa faci o comanda iti stam la dispozitie cu mai multe variante, pachete sau abonamente florale in functie de cerintele tale. Ne poti contacta la tel. 0762.955.845 sau email floramor.flowers@gmail.com si vom fi bucurosi sa te servim.

Featured Posts
Recent Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Urmareste-ne pe Facebook, Instagram si Twitter!

  • Floramor Aranjamente Nunta
  • Floramor Aranjamente florale
  • Instagram Flori Design Floral
  • Floramor pe Twitter

Bine ai venit pe site-ul Floramor.ro! Suntem organizatori de evenimente in Bucuresti, atelier de creatie si design floral, specializat pe decoruri si aranjamente florale nunta botez si florarie online exclusiv pe baza de comanda prealabila si livrare flori direct la beneficiar. Iti oferim buchete de flori unicat si aranjamente florale deosebite pentru ocazii unice si evenimente speciale, cadouri florale pentru aniversari, creatii unicat pentru evenimente private si corporate, cu livrare in Bucuresti si Ilfov. In calitate de organizator de nunti si botezuri, iti oferim solutii creative de decor evenimente si design floral personalizat, cream un styling floral deosebit si memorabil, concepte si tematici, adaptandu-ne preferintelor si stilului tau. Iti organizam evenimentul cu cei mai buni furnizori de servicii de nunta pe care te poti baza pentru o nunta de vis sau un botez de poveste. Iti multumim pentru interes si ne bucuram sa iti fim alaturi!

© 2014 - 2020 Floramor.ro Aranjamente florale nunta  Toate drepturile rezervate