top of page

Flori si plante la birou, un mic secret pentru o saptamana excelenta

Puterea florilor proaspete si a plantelor naturale in birou

Stare de bine si fericire

Birourile cu flori si plante par mult mai prietenoase, luminoase si vesele. Un aranjament de flori colorate la receptie, in holul de intrare, in sala de conferinte, de intalniri sau pe birou creeaza o stare de confort si buna dispozitie, ne cresc gradul de satisfactie si fericire. Florile aduc viata, energie si caldura intr-o incapere.

Cui nu i-ar placea mirosul delicat de flori proaspete intr-o zi de luni?

Lunea se invioreza cu un aranjament floral pe birou care ne va acompania cateva zile. Astfel, inceputul de saptamana se insenineaza oricat de grele sau anevoioase par sarcinile de lucru si zilele ce urmeaza.

Florile sunt importante atat pentru cei care lucreaza intr-un birou, cat si pentru vizitatori, clienti, colaboratori.

Productivitate si performanta crescuta

Florile ne ajuta sa crestem productivitatea si performantele la birou. Sunt studii care ne arata ca persoanele care lucreaza in birouri cu flori proaspete si plante naturale sunt mai creative si inovatoare decat persoanele din mediile fara acestea, lucreaza mai bine, iar abilitatea de a rezolva probleme este mai crescuta, atat la femei cat si la barbati

Concentrare si memorie

Florile pot imbunatati memoria si concentrarea. Prezenta si influenta naturii poate ajuta cresterea atentiei si memoriei, poate ajuta o persoana sa isi indeplineasca sarcinile de lucru la un nivel calitativ crescut, ne arata studiile.

Daca doresti sa iti decorezi biroul cu flori proaspete si frumoase, noi putem face ca spatiul tau de lucru sa arate si sa miroasa minunat, iar starea de bine si productivitatea angajatilor va creste garantat.

Daca ai intrebari sau doresti sa faci o comanda iti stam la dispozitie cu mai multe variante, pachete sau abonamente florale in functie de cerintele tale. Ne poti contacta la tel. 0762.955.845 sau email floramor.flowers@gmail.com si vom fi bucurosi sa te servim.

Flori birou

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Încă nu există postări publicate în această limbă
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page