Valentine's Day si flori de dragoste

Ziua Indragostitilor este asteptata cu nerabdare de toti cei doresc sa sarbatoreasca iubirea. Te pregatesti de o cina romantica, o inviti in oras la o cafenea sau un restaurant? Florile sa te insoteasca! Ofera-i un buchet, un aranjament sau chiar si un singur fir de floare, simbolic. Daca doar ii trimiti un mesaj, florile vor fi completarea perfecta.

Florile sunt intotdeauna un pic mai scumpe in aceasta perioada, dar merita sa le oferi. Pretul nu conteaza, florile vorbesc despre iubire si transmit, fara grai, sentimentele tale.

Dar ce flori i se potrivesc cu aceasta ocazie? Fie ii oferi un buchet sau un aranjament clasic, de trandafiri rosii, fie faci o alegere mai trendy, contemporana si incerci ceva diferit. Poti alege un aranjament in cutie cu hortensii, bujori sau alte varietati de flori, doar este o zi speciala.

Abia asteptam sa cream un aranjament Floramor deosebit pentru tine si iubirea ta! Comanda din timp!

Featured Posts
Recent Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Urmareste-ne pe Facebook, Instagram si Twitter!

  • Floramor Aranjamente Nunta
  • Floramor Aranjamente florale
  • Instagram Flori Design Floral
  • Floramor pe Twitter

Bine ai venit pe site-ul Floramor.ro! Suntem organizatori de evenimente in Bucuresti, atelier de creatie si design floral, specializat pe decoruri si aranjamente florale nunta botez si florarie online exclusiv pe baza de comanda prealabila si livrare flori direct la beneficiar. Iti oferim buchete de flori unicat si aranjamente florale deosebite pentru ocazii unice si evenimente speciale, cadouri florale pentru aniversari, creatii unicat pentru evenimente private si corporate, cu livrare in Bucuresti si Ilfov. In calitate de organizator de nunti si botezuri, iti oferim solutii creative de decor evenimente si design floral personalizat, cream un styling floral deosebit si memorabil, concepte si tematici, adaptandu-ne preferintelor si stilului tau. Iti organizam evenimentul cu cei mai buni furnizori de servicii de nunta pe care te poti baza pentru o nunta de vis sau un botez de poveste. Iti multumim pentru interes si ne bucuram sa iti fim alaturi!

© 2014 - 2020 Floramor.ro Aranjamente florale nunta  Toate drepturile rezervate