Floramor - creatii florale cu suflet

Te vei mandri cu florile mele superbe si cu decorurile florale memorabile Floramor, create cu daruire și pasiune.

Selectez pentru tine cele mai frumoase si proaspete flori, cu o cromatica armonioasa, pentru creatii cu design unic, care sa impresioneze; un decor mai frumos ca altul, care sa incante la maxim de fiecare data, sa fie o minunatie, sa te surprinda, sa aiba efectul WOW.

MA DEDIC TOTAL evenimentului tău, eu ma ocup sa creez frumosul, iar tu te bucuri de eveniment si de decoruri impreuna cu invitatii tai.

Cu cat fac fericiti un numar cat mai mare de oameni, cu atat bucuria mea este mai mare, iar eu devin cel mai fericit om.

Florina - Floramor Flowers

Featured Posts
Recent Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Urmareste-ne pe Facebook, Instagram si Twitter!

  • Floramor Aranjamente Nunta
  • Floramor Aranjamente florale
  • Instagram Flori Design Floral
  • Floramor pe Twitter

Bine ai venit pe site-ul Floramor.ro! Suntem organizatori de evenimente in Bucuresti, atelier de creatie si design floral, specializat pe decoruri si aranjamente florale nunta botez si florarie online exclusiv pe baza de comanda prealabila si livrare flori direct la beneficiar. Iti oferim buchete de flori unicat si aranjamente florale deosebite pentru ocazii unice si evenimente speciale, cadouri florale pentru aniversari, creatii unicat pentru evenimente private si corporate, cu livrare in Bucuresti si Ilfov. In calitate de organizator de nunti si botezuri, iti oferim solutii creative de decor evenimente si design floral personalizat, cream un styling floral deosebit si memorabil, concepte si tematici, adaptandu-ne preferintelor si stilului tau. Iti organizam evenimentul cu cei mai buni furnizori de servicii de nunta pe care te poti baza pentru o nunta de vis sau un botez de poveste. Iti multumim pentru interes si ne bucuram sa iti fim alaturi!

© 2014 - 2020 Floramor.ro Aranjamente florale nunta  Toate drepturile rezervate