Idei, tendinte, modele de buchete de mireasa, decor si decoratiuni de nunta

Pentru tendintele anului, idei, modele noi sau clasice de buchete de mireasa sau nasa, decor tematic si decoratiuni, aranjamente florale, multe mirese se inspira de pe Pinterest, o sursa foarte bogata si inepuizabila de imagini si fotografii. Este si aceasta o varianta sa cauti in functie de preferinte si sa alegi apoi ce ti se potriveste, dar intotdeauna sa retii ca trebuie sa iti gasesti un stil propriu, sa ai un decor unic, buchetul si tot ce te inconjoara in cele cateva ore sa te reprezinte in totalitate. De asemenea sa tii cont ca o fotografie ramane o fotografie, insa realitatea este alta. In fotografii sunt alese unghiurile, pozitiile si cadrele optime, sunt folosite tehnici care evidentiaza latura perfecta a unei imagini reale.

De luat in calcul este sezonalitatea florilor. Pot fi selectate pentru inspiratie imagini cu flori care sunt in afara sezonului in care ai evenimentul, insa, in acest caz, florile in buchetul tau sau in aranjamente vor fi inlocuite cu altele care se gasesc in sezon, care sunt similare sau apropiate cromatic, ca dimensiune, volum, textura si care, totodata, se incadreaza in bugetul disponibil.

Featured Posts
Recent Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Urmareste-ne pe Facebook, Instagram si Twitter!

  • Floramor Aranjamente Nunta
  • Floramor Aranjamente florale
  • Instagram Flori Design Floral
  • Floramor pe Twitter

Bine ai venit pe site-ul Floramor.ro! Suntem organizatori de evenimente in Bucuresti, atelier de creatie si design floral, specializat pe decoruri si aranjamente florale nunta botez si florarie online exclusiv pe baza de comanda prealabila si livrare flori direct la beneficiar. Iti oferim buchete de flori unicat si aranjamente florale deosebite pentru ocazii unice si evenimente speciale, cadouri florale pentru aniversari, creatii unicat pentru evenimente private si corporate, cu livrare in Bucuresti si Ilfov. In calitate de organizator de nunti si botezuri, iti oferim solutii creative de decor evenimente si design floral personalizat, cream un styling floral deosebit si memorabil, concepte si tematici, adaptandu-ne preferintelor si stilului tau. Iti organizam evenimentul cu cei mai buni furnizori de servicii de nunta pe care te poti baza pentru o nunta de vis sau un botez de poveste. Iti multumim pentru interes si ne bucuram sa iti fim alaturi!

© 2014 - 2020 Floramor.ro Aranjamente florale nunta  Toate drepturile rezervate