Nunti tematice

In ultimii ani au inceput sa se organizeze si la noi nunti tematice. Se creeaza o poveste de o noapte, in care decorurile, florile, culorile se armonizeaza intr-un mod specific si se organizeaza ca intr-un "scenariu". Nuntile pot avea mai multe teme, in functie de pasiunile si preferintele cuplului, in functie de anotimp sau de locatie. Spre exemplu, mirii pot alege:

- tema Glamour: rafinament, lux, eleganta, sunt cateva aspecte care definesc acest stil

- tema marina cu elemente decorative marine, scoici, corali, stele de mare, nisip, barcute, ancora; cromatica: alb, albastru

- tema travel pentru pasionatii de calatorii;

- tema romantic: decoruri delicate, feminine, lumanari, candele

- tema vintage: obiecte vechi, sfesnice, felinare, lampi

- tema rustic daca mirii iubesc traditiile romanesti, natura. Ideal pentru nuntile in aer liber. Accentul este pus pe decoruri simple, naturale (sfoara de iuta, floarea soarelui, decoratiuni handmade)

Visezi inca din copilarie la nunta de poveste? O nunta tematica iti va da posibilitatea sa fii printesa in propriul tau basm, sau personajul principal din filmul preferat, limitele sunt dictate doar de propria ta imaginatie.

Contacteaza Floramor.ro la floramor.flowers@gmail.com sau tel. 0762.955.845 si iti vom decora cu atentie fiecare coltisor si vom crea povestea ta si atmosfera care te reprezinta. Astfel vei avea nunta de vis!

Featured Posts
Recent Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Urmareste-ne pe Facebook, Instagram si Twitter!

  • Floramor Aranjamente Nunta
  • Floramor Aranjamente florale
  • Instagram Flori Design Floral
  • Floramor pe Twitter

Bine ai venit pe site-ul Floramor.ro! Suntem organizatori de evenimente in Bucuresti, atelier de creatie si design floral, specializat pe decoruri si aranjamente florale nunta botez si florarie online exclusiv pe baza de comanda prealabila si livrare flori direct la beneficiar. Iti oferim buchete de flori unicat si aranjamente florale deosebite pentru ocazii unice si evenimente speciale, cadouri florale pentru aniversari, creatii unicat pentru evenimente private si corporate, cu livrare in Bucuresti si Ilfov. In calitate de organizator de nunti si botezuri, iti oferim solutii creative de decor evenimente si design floral personalizat, cream un styling floral deosebit si memorabil, concepte si tematici, adaptandu-ne preferintelor si stilului tau. Iti organizam evenimentul cu cei mai buni furnizori de servicii de nunta pe care te poti baza pentru o nunta de vis sau un botez de poveste. Iti multumim pentru interes si ne bucuram sa iti fim alaturi!

© 2014 - 2020 Floramor.ro Aranjamente florale nunta  Toate drepturile rezervate