top of page

Nunti tematice

In ultimii ani au inceput sa se organizeze si la noi nunti tematice. Se creeaza o poveste de o noapte, in care decorurile, florile, culorile se armonizeaza intr-un mod specific si se organizeaza ca intr-un "scenariu". Nuntile pot avea mai multe teme, in functie de pasiunile si preferintele cuplului, in functie de anotimp sau de locatie. Spre exemplu, mirii pot alege:

- tema Glamour: rafinament, lux, eleganta, sunt cateva aspecte care definesc acest stil

- tema marina cu elemente decorative marine, scoici, corali, stele de mare, nisip, barcute, ancora; cromatica: alb, albastru

- tema travel pentru pasionatii de calatorii;

- tema romantic: decoruri delicate, feminine, lumanari, candele

- tema vintage: obiecte vechi, sfesnice, felinare, lampi

- tema rustic daca mirii iubesc traditiile romanesti, natura. Ideal pentru nuntile in aer liber. Accentul este pus pe decoruri simple, naturale (sfoara de iuta, floarea soarelui, decoratiuni handmade)

Visezi inca din copilarie la nunta de poveste? O nunta tematica iti va da posibilitatea sa fii printesa in propriul tau basm, sau personajul principal din filmul preferat, limitele sunt dictate doar de propria ta imaginatie.

Contacteaza Floramor.ro la floramor.flowers@gmail.com sau tel. 0762.955.845 si iti vom decora cu atentie fiecare coltisor si vom crea povestea ta si atmosfera care te reprezinta. Astfel vei avea nunta de vis!

Travel wedding flowers

 

 

Featured Posts
Recent Posts
Încă nu există postări publicate în această limbă
Rămâi pe recepție...
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page